Meny Sukkerbiten fra 4.8.2016

 

Pære- og blåmuggostsalat
m/ruccola og balsamicodressing2015-08-20 15.08.47
Allergener: 7, 10
Pris: 145,-

Til denne retten anbefaler vi vår økologiske prosecco – Casa Belfi Colfòndo Prosecco (430,-). Denne kan også kjøpes på glass.

Asiatisk blåskjell
Blåskjell kokt i kokosmelk med friske urter og grønn curry
Serveres med hvitløksbaguette og aioli
Allergener: 14, 1, 3
Pris: 160,-2015-08-20 15.08.30

Til denne retten anbefaler vi Gustavshof Kalkstein Riesling trocken (455,-). 

Tartar av økologisk laks
m/ limedressing, cherrytomater, granateple og Avruga-kaviar
Serveres med hjemmelaget brød
Allergener: 1, 4
Pris: 165,-
Til denne retten anbefaler vi vår økologiske prosecco – Casa Belfi Colfòndo Prosecco (430,-). Denne kan også kjøpes på glass.

Grillede kamskjell med eple-og ruccolasalat
Serveres med kremet dressing og eplegelé
Allergener: 14, 7, 10
Pris: 170,-

Til denne retten anbefaler vi vår georgiske vin Pheasant’s tears (610,-).

Breiflabb-ballotine
m/ urter, kål, laksekaviar, hvitvinssaus og saltbakt potet
Allergener: 4, 7
Pris: 175,-
Til denne retten anbefaler vi Château de Béru Chablis (710,-)

Melkekokt lammenakke
m/ selleri, bønner, gulrøtter og potetmos
Allergener: 7, 9
Pris: 185,-

Til denne retten anbefaler vi Sisto NA13 (790,-)

Kyllingballotine med andekroketter
m/ spinat, kirsebærgelé, villsopp, rødvinssaus og saltbakt potet
Allergener: 10
Pris: 205,-

Til denne retten anbefaler vi Meinklang Burgenland Red (430,-).

 

Allergener:
1.Gluten (hvete)  
2.Skalldyr                                               
3.Egg                                                       
4.Fisk                                                      
5.Peanøtter                                           
6.Soya                                                     
7.Melk                           
8.Nøtter
9.Selleri
10.Sennep
11.Sesamfrø
12.Svoveldioksid og sulfider
13.Lupin
14.Bløtdyr